Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Araştırma İmkanları

Öğrencilerimize geniş araştırma fırsatları sağlamak Kastamonu Üniversitesi’nin en büyük öncelikleri arasında yer almaktadır.

Bu kapsamda öğrencilerimiz, eğitim gördükleri fakülte rehberliklerinde kendi bölümlerinde ve çalışmak istedikleri alanlarda yapılan akademik çalışmaları tamamlama ve derinleştirme imkânına sahiptir.

Öğrencilerimiz, Uygulama ve Araştırma Merkezleri ile zengin kaynaklara sahip kütüphaneleri, araştırma ve ölçümlerin uluslararası geçerliğe sahip olduğunu belirten akredite Merkezi Araştırma ve Uygulama Merkezi, araştırma-geliştirme yapabilecekleri Kastamonu Teknokent, Ahşap Uygulama ve Araştırma Merkezi gibi çeşitli alanlarda lisans, lisansüstü ve doktora çalışmalarını yaparak, kendilerini çeşitli kariyerlere hazırlayan temel beceriler sağlayabilmektedir.


Araştırma ve Uygulama Merkezleri hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.


Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi hakkında aşağıda bulunan bağlantıdan bilgi alabilirsiniz.

Kurumsal Bağlantı Linki: https://kddb.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/


Ayrıca, öğrencilerimiz için şu imkânlarda bulunmaktadır;

Kablosuz İnternet Bağlantısı

Kampüs içerisinde öğrenci, personel, misafirler için kablosuz internet hizmetimiz bulunmaktadır.

Eduroam Bağlantısı 

Eduroam üyesi kurumların kullanıcıları, kendi kurumlarında kullandıkları kullanıcı adı şifreleri ile üniversitemiz Eduroam ağına bağlanabilmektedir.

Kampüs Dışı Erişim

Üniversite öğrencilerimiz ve personellerimiz kurumsal mail adresleri ile kampüs dışı erişim bağlantısı ile üniversitemiz kütüphane  veri tabanlarına ulaşabilmektedir.   


Image
Image
Image
Image
Image
Image