Şahsen (Yüz Yüze) Başvuru Yolu ile Kayıt

ÜNİVERSİTEYE GELEREK KAYIT YAPTIRACAK ADAYLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kesin kayda gelirken aşağıdaki belgelerle beraber söz konusu belgeleri getirerek Kayıt Bürosundaki görevlilere teslim ediniz.

• Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında ya da mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)
  • 2 adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf
  • Sağlık raporu (Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi (I. ve II. öğretim) bölümü ile Bozkurt Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik I. öğretim programı, Kastamonu Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı (I. ve II. öğretim))
  • Adli Sicil Belgesi (Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi (I. ve II. öğretim) bölümü)

Bu belgeleri teslim edip öğrenci belgenizi  aldığınızda kayıt işleminiz sona erecektir.