Kayıt ile İlgili Önemli Notlar

• Şehit ve gazi yakınları durumlarını belgelendirmeleri koşuluyla ikinci öğretim öğrencisi olsalar dahi katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceklerdir.
  • Süresi içerisinde şahsen kayıt veya e-kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
  • Kayıt tarihleri arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Kesin kayıt için şahsen (e-kayıt yapan öğrenciler hariç) başvurmanız gerekmektedir. Postayla kayıt yapılmaz.
  • Kayıt süreleri içinde bu işlemleri yapıp belgelerini teslim etmeyenlerin kayıtları geçersiz sayılacaktır.
  • Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.
  • Üniversitemize ait yurt bulunmamaktadır. Yurtlarla ilgili talepleriniz Kredi Yurtlar Kurumu (Kastamonu Müdürlüğü) ya da özel yurtlarla irtibata geçebilirsiniz.
  • E-kayıt sürecinde size yardımcı olacak e-kayıt kılavuzu için tıklayınız.